Kakvu dijetu drži Anthony Joshua: Mjesečno pojede tri hiljade KM (VIDEO)

Anthony Joshua nije briljirao protiv Aleksandra Povetkina u borbi za odbranu titule prvaka svijeta po WBO, WBA, IBF i IBO verzijama. Dominirao je Rus tokom šest rundi, a onda je Joshua jednom pogodio Povetkina i poslao ga u carstvo snova.

Joshua fantastično izgleda i plijeni pažnju pripadnica ljepšeg spola, a fantastičan je i u ringu, što je pokazao mnogo puta. Ima 22 profesionalne borbe i isto toliko pobjeda, od čega je 21 nokautom. Osvajač je zlatne olimpijske medalje i ostalo je još samo da potvrdi svoju dominaciju u borbi sa vlasnikom WBC pojasa Deontayjem Wilderom. Meč koji već dugo čeka čitav svijet.

Nakon borbe s Povetkinom Joshua je sam rekao kako želi borbu s Wilderom, a priliku će imati već 13. aprila. Ukoliko se dva šampiona uspiju dogovoriti o mjestu održavanja borbe.

Nakon borbe mnogo se priča o Joshui i njegovom režimu treninga i ishrane koji mora strogo poštovati svaki dan. Četiri obroka dnevno, ali ne bilo kakva. On mora paziti šta jede. Tako su pedantni Britanci izračunali da na hranu sedmično potroši 280 funti, a mjesečno oko 1200 funti, što je skoro 3.000 KM.

Joshua svakog dana jede svježe voće, žitarice, mlijeko, pet jaja, povrće, losos, pića bokata elektrolitima, shakeove za oporavak, krompir, piletinu, med, pastu i još mnogo toga…

Saznajte kako biti u formi kao šampion i pogledajte u videoprilogu njegovu dijetu i treninge. Četiri pojasa oko struka su dokaz da se isplati.

https://www.facebook.com/LADbible/videos/1775866479192661/

Related posts