K. Mišel tvrdi: Silikon iz zadnjice se razlio po tijelu, ilegalne injekcije su me zamalo koštale života

RnB zvijezda K. Mišel (K. Michelle) u usponu htjela je da ispuni trend i poveća pozadinu.

Željela je da svoje tijelo transformira i prilagodi trendu, da pridobije još više publike. Ipak, nestručno osoblje, nelegalan silikon i ona je završila na operacinom stolu. Uz četiri zahvata, morala je da primi i dvije kompletne transfuzije krvi da bi spasila svoj život i narušeno zdravlje.

– Bilo je naznaka i to je i ranije visilo u zraku, ali sada je sasvim sigurno. Moje tijelo ne može da podrži te silikone, morala sam da ih uklonim da ne bih umrla – ispričala je za “People” pjevačica koja je godinama mijenjala sebe u želji da ima tijelo kao flašica.

Ugradila je i grudi, prije zadnjice, radila je transfer masti sa stomaka, širila je kukove…

– Čula sam za čovjeka u Atlanti. On nije ljekar, a ubrizgavao je injekcije hidrogela, tako su se zvale. Bila sam zadovoljna u prvo vrijeme rezultatima – rekla je.

Onda su se, poslije pet godina, javili čudni simptomi, bolovi, iznenadne migrene.

Doktori su mislili da ima lupus, ali su kasnije ozbiljne analize pokazale da se silikon razlio po njenom tijelu, da se spustio ka nogama i da je došlo do jakih infekcija. Počelo je liječenje, urađena je prvobitno liposukcija kako bi se otrovna materija isisala iz njenog tijela.

Pjevačica se toliko razboljela da je morala da prima transfuzije.

– To što mi se desilo je najjezivija stvar. Jaka sam ja, ali ovo kroz šta sam prošla zaista je teško, ljekari su mi uklanjali postupno izumrla tkiva. Napredujem, idem ka boljem malim koracima, a kraj liječenja očekujem do kraja ljeta – kazala je pjevačica koja je o svom iskustvu progovorila jer želi da iz njenog iskustva uče druge djevojke.

Related posts