Jedinstvo bez trenera: Igor Abdihodžći podnio nepozivu ostavku

Prva liga Federacije Bosne i Hercegovine zvanično starta u subotu, 05.08.2017.godine. Jedinstvo će prvom kolo gostovati Čapljini, a tko će ekipu voditi od danas je pod upitnikom. Naime, prije početka današnjeg treninga, Igor Abdihodžić saopštio je igračima, a nakon toga i Upravi bihaćkog prvoligaša da podnosi nepozivu ostavku.

Ekipu su napustili svi igrači koju su bili standardni protekle sezone. – Zaista, situacija nije nimalo dobra, na treninzima su kadeti i juniori koji nemaju prvoligaškog iskustvo. Nogometaši treniraju potpuno besplatno, a u takvom ambijentu se ne može stvoriti volja i ambicija – ističe Abdidhožić za USKSPORT.BA

– Žao mi je ovo što se dešava sa Jedinstvom,jer je to moj klub. Prve nogometne korake sam napravio Pod borićima i kolika god ljubav i želja bila, ipak realno sagledavši situaciju odlučio sam se na ovaj korak – dodaje Abdihožić.

Za kraj razgovora za naš portal, Abdihodžić je poželio mnogo sreće svom Jedinstvu, te istakao kako crveno i bijela boja i dalje teče njegovim venama.

Related posts