Hifa Petrol otvorila 41. benzinsku pumpu u Bihaću

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju 41. benzinsku pumpu na području užeg dijela grada Bihaća.Otvorenjem ovog objekta, obezbijeđeno je 8 novih radnih mjesta. Novootvorena benzinska pumpa izgrađena je po najmodernijim tehnološkim, bezbjednosnim i ekološkim standardima. Pored postojećeg objekta koji uspješno posluje u Bihaću, a zbog pružanja što kvalitetnije usluge i zadovoljenja potreba kupaca, Hifa Petrol se odlučila za otvaranje još jednog objekta na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u ulici Irfana Ljubijankića br. 68.

Iz kompanije Hifa Petrol odlučili su se za otvaranje objekta na Dan grada Bihaća, te je ovaj savremeni objekat upravo naljepši poklon gradu i njegovim građanima.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva sa posebnim akcentom na zimsko gorivo koje u zimskim uvjetima omogućava neometan rad motora i bezbrižnu vožnju. HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena su aditivima najnovije generacije i omogućavaju vrhunske performanse svakom vozilu te donose poboljšanu ekonomičnost i osiguravaju smanjenu potrošnju i do 4 posto, veću snagu i smanjuju emisiju štetnih gasova.

Novootvorena benzinska pumpa u svojoj ponudi ima i novo HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.
Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol je u prošloj godini lansirala Premium Card, karticu pogodnosti. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3 posto povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više.

U dane vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Za sve vlasnike Premium Carda u toku je nagradna anketa “Vaše mišljenje nam je važno, zato Vas nagrađujemo” u sklopu koje će biti nagrađeno 20 dobitnika sa po mjesec dana besplatnog HPLUS EURO 6 premium goriva.

“Kompanija Hifa Petrol usmjerena je na kontinuiran razvoj i modernizaciju svoje maloprodajne mreže. U prošloj godini otvorili smo 8 novih objekata. Ostajemo dosljedni svome obećanju i nastavljamo sa planiranim investicijama, razvoju ponude i daljim ulaganjima u nove projekte. Naravno, na prvom mjestu nam je zadovoljstvo kupaca kao i uposlenika”, istakla je u svom obraćanju Guberinić Alma, marketing menadžerica kompanije.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta i bogatog asortimana proizvoda, kupci mogu uživati i u vrhunskoj Barcaffe kafi za ponijeti, koja je dostupna na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama. Povodom otvorenja nove benzinske pumpe izvučena su i tri dobitnika mjesec dana gratis uživanja u fantastičnoj Barcaffe, najboljoj kafi za ponijeti.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 250 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

Izvor: Klix.ba

Related posts