“Flekica”: Ovo je razbojnik koji je zbog 160 KM pucao djevojci u glavu

Miloš Srebrić (35), na fotografiji, je pljačkaš koji je smrtno ranio studentkinju Kristinu Kaplanović (19). Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Srebrić se od petka nalazi u Centralnom zatvoru, pošto mu je određen jednomjesečni pritvor. Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svjedoke, kao i da ne bi ponovio krivično djelo, piše Blic.

Srebrić na licu ima biljeg zbog čega mu je nadimak “Flekica”, zato je i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.

Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima.

On je uhapšen prošle sedmice nakon višemjesečne potrage, pod sumnjom da je prilikom pljačke pumpe u naselju Veliki Mokri Lug, uz upotrebu vatrenog oružja, počinio razbojništvo i tom prilikom teško ranio Kaplanovićevu, koja je od zadobijenih povreda preminula četiri dana kasnije.

Iz pumpe je, podsjećamo, ukrao oko 10.000 dinara (oko 160 maraka).

Related posts