Fitnes trener preporučuje: Tri vježbe kojima ćeš istopiti svoje salo radeći ih bilo kada, bilo gdje

Kada nemate vremena ni volje otići u teretanu ili se pripremiti za duži trening, zapalite se ovom kraćom, ali ubojitijom serijom.

Ne postoji najbolje vrijeme za vježbu, postoji samo dobra volja koja će vas svakodnevno tjerati da odradite kakav-takav trening. A kada nemate vremena ni volje otići u teretanu ili se pripremiti za duži trening, zapalite se jednom kraćom, ali ubojitijom serijom – bilo kada i doslovno bilo gdje. Dobro, ne baš na poslu, ali kada se spremite u svoja četiri zida umjesto da gledate u ekran, navijte sebi muziku i odradite ovaj vrlo jednostavan, ali super efikasan kratki trening od samo tri vježbe.

Savjet: radite po 6 ponavljanja svake vježbe, ponavljajući jednu, drugu pa treću – u otprilike 3 minute, pa uzmite minutu odmora i onda opet. Ovisno koliko vremena imate i koliko će vam snage ostati, odradite 5-10 serija.

Vježbe redom:

1.Seal jack

2.Čučanj

3.Sklek

Za one naprednije koji imaju više vremena, više volje i svakako više energije preporučujemo da “podebljaju” trening i s ovom serijom koju možete unakrsno odrađivati u kombinaciji s prvom.

Jumping jack
Čučanj sa skokom
Pliometrijski sklek

Trening je osmislio Men’s Healthov urednik fitnessa BJ Gaddour.

/faktor.ba

Related posts