Dedić: Stabilnost, razvoj i integracije

Predsjednik kantonalnog odbora SDA Unsko-sanskog kantona Šemsudin Dedić kazao je da će SDA voditi fer i korektnu predizbornu kampanju, koja je sinoć lansirana iz Arene u Zenici pred nekoliko hiljada ljudi, simpatizera i članova stranke.

-Bili smo jučer u Ključu i položili smo cvijeće na šehidsko spomen obilježje. Zatim smo prisustvovali jednom pobjedničkom skupu SDA u Zenici na kojem se vidjelo da jedino SDA ima snagu da vodi BiH ka EU i Nato savezu. U USK imaćemo predstavljanje kandidata kantonalne organizacije SDA u svakoj općini. Posvetićemo se konkretnim djelima i projektima, koji su realizovani ili su u toku realizacije. Obavezali smo se voditi pozitivnu kampanju, te kroz otvorene razgovore sa građanima Unsko-sanskog kantona vjerujemo da će se prepoznati sve ono što je urađeno, ali i najavljeno kroz realizaciju budućih projekata- kazao je Dedić.

Izborna platforma SDA za opće izbore u Bosni i Hercegovini 2018 godine nosi naziv “STABILNOST, RAZVOJ, INTEGRACIJE” i predstavlja ključni dokument koji obuhvata sve planirane aktivnosti.

Related posts