Davor Dragičević: Moj sin je likvidiran 23. marta između 22 i 23 sata

“David Dragičević ubijen je 23.03.2018. godine, između 22 i 23 sata “, objavio je jučer na Trgu njegov otac Davor Dragičević, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

On je još rekao da je nakon likvidacije “Davidovo tijelo položeno u kanalizaciju”, što jeste rječica “Crkvena”, gdje je leš “pronađen” 24.03. ove godine.

Davor Dragičević ne bi objavio tačno vrijeme ubistva da nema čvrste dokaze za to.

David Dragičević je otet 18.03. na prostoru iza Metalske škole, za šta postoje čvrsti dokazi; Prethodno je pretučen, da bi zatim policijskim automobilom bio odvežen na nepoznatu lokaciju, gdje je mučen sve do 23.03. čitavih šest dana, piše Vasković.

Posljedice zvjerskog mučenja jasno su uočljive na slikama reobdukcije tijela Davida Dragičevića.

Osim policajaca koji su ga odvezli, još nekoliko pripadnika MUP-a RS direktno je učestvovalo u premlaćivanju, otmici, mučenju i likvidaciji Davida Dragičevića, zajedno sa vojnicima narkokartela, čiji je vrh naredio njegovo ubistvo.

U ubistvo Davida Dragičevića duboko su involvirani, zasad, kao saučesnici Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova i Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani kriminal. Naglašavam ZASAD, poručuje Vasković

Lukačeve sluge ovih dana pokušavaju opravdati gazdu tvrdeći javno na podobnim medijima da su mirna okupljanja građana “Obojena revolucija”: Kakvi monstrumi – surovo mučenje i likvidaciju, zataškavanje egzekucije, pokušavaju opravdati bolesnim izmišljotinama.

I sluge, kao i gazda, su plaćeni iz budžeta RS.

Lukač gotovo dva mjeseca tvrdi da Davidu Dragičeviću “nisu nanesene teže povrede za života”, iako fotografije svjedoče o zvjerskoj torturi.

Zataškavanje zločina teškog ubistva jedno je od najtežih krivičnih djela i u njemu učestvuju ministar unutrašnjih poslova Dragan Lukač, Darko Ilić, načelnik uprave za organizovani kriminal, direktor Policije Darko Ćulum, patolog Željko Karan, glavni okružni tužilac Želimir Lepir i tužioci Dalibor Vrećo i Saša Labotić.

Tu je još i Đorđe Rađen, vlasnik kuće na Laušu, čija je lažna pljačka Režirana, kako bi se odvukla pažnja i kako bi naručioci ubistva, vrh narkokartela, predstavili Davida kao kriminalca i narkomana.

Saučesnik u ubistvu Davida Dragičevića je i Nedeljko Lubura, načelnik Uprave za borbu prortiv terorizma, jer je resurse ovog segmenta MUP-a RS usmjerio na zataškavanje likvbidacije i pokušaje kompromitovanja Davora Dragičevića.

Lubura je zet Dragana Lukača.

U Vrhu narkokartela, koji hara Banjalukom, ima i visokopozicioniranih funkcionera MUP-a RS. Najmanje trojica!

Saučesnika ima još, ali su navedeni “najveći kalibar”, s tim što je Rađen samo vojnik, koji je u projektu naređene likvidacije imao značajniju ulogu od onih koji su učestvovali u namamljivanju, premlaćivanju i otmici Davida Dragičevića.

Jedan dio saučesnika Vojnika NarkoKartela vidi se na snimcima sa Trga Krajine, iz noći 18.03.2018. godine; Nedugo nakon što je prošao preko Trga Krajine, nakratko svratio do kafea “988”, gdje se zadržao 20 sekundi, David je otišao prema Metalskoj školi, a ne prema naselju Lauš, kako je to javno, u parlamentu RS (10.05.), slagao Lukač.

Nakon što je pretučen, policijski automobil je na to mjesto dovežen sa ugašenim svjetlima; David je gepekovan, a nakon toga je policijski automobil, opet sa ugašenim svjetlima, napustio taj prostor i odvezao Davida na, zasad, nepoznatu lokaciju.

Related posts