Darija se izborila sa opakom bolešću, ali je ubila smrt sina jedinca

Junački je Darija Samardžija (39) dobijala bitku sa opakom bolešću, ali nije mogla da se izbori sa smrću desetogodišnjeg sinčića.

To je juče za Nezavisne novine ispričao izvor blizak ožalošćenoj porodici iz Banje Luke, nakon što su se u svega nekoliko sati ugasili životi majke i njenog jedinog čeda.
Dječak je preksinoć oko 19.50 pao sa četvrtog sprata stana u Ulici Veljka Mlađenovića, a potom je jučer ujutru pronađeno tijelo Darije, koja se objesila.

Izvor Nezavisnih, blizak ožalošćenoj porodici, kaže da je desetogodišnjak bio jako kulturan i vaspitan dječak, odnosno da je bio posvećen sportu i trenirao plivanje, a da je njegova majka bila duša od čovjeka!

“Ta porodica je porijeklom iz okoline Ključa. Darija, njen suprug i njihov sinčić su bili idealan primjer poštene i vrijedne porodice. To su vam ljudi kakve ćete rijetko gdje naći. Ljudine”, otkriva kroz suze sagovornica Nezavisnih.

Kako dodaje, Darija i njen suprug su živjeli u idealnom braku, a tek nedavno su kupili stan u naselju Novi Borik.

“Darija je bila veliki borac. Imala je karcinom, prošla je hemoterapije, uspješno se borila i izborila s tom bolešću. Radila je kao prosvjetni radnik. Njen muž je takođe uspješan čovjek, radi kao šef prodaje u jednoj firmi. Sinčića su voljeli više nego oči u glavi”, pojašnjava.

Desetogodišnjak je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, najvjerovatnije ispao kroz prozor, a zatim pao na pločnik ispred zgrade, udarivši dijelom tijela o parkirani auto.

Related posts