Četiri najveće ženske seksualne maštarije

U istraživanju koje je sprovedeno na stranici simpatic.us korisnicima su postavljena pitanja o njihovim seksualnim fantazijama i što ih uzbuđuje tokom seksa, a rezultati su doveli do zanimljivih rezultata o tome šta žene vole, a šta ne vole u seksu.

Prva tema na koju su se odnosila pitanja bila su vezana za prostote tokom seksa. Čak 81 odstožena odgovorilo je kako žele da im partneri govore prostote tokom seksa. Seksologinja Emily Morse kaže kako je izgovaranje perverznih riječi tokom seksa oslobađajuće i partneru daje lakše naslutiti šta volite i šta želite tokom seksa.

Druga tema se odnosila na striptiz klubove. Gotovo 70 odsto žena odgovorilo je kako ih zanima odlazak u striptiz klub s partnerom jer takvi klubovi imaju posebnu seksualnu energiju.

Korištenje seksualnih igračaka treća je tema o kojoj su se ispitanici morali izjasniti. U ovoj temi 63 odsto žena odgovorilo je kako bi voljele da njihov partner tokom seksa koristi takve igračke. Morse kaže kako je poticajno kada partneru omogućite kontrolu nad vašim zadovoljstvom.

Nositi ili ne nositi povez tokom seksa, na to su pitanje trebali odgovoriti ispitanici. Imati povez tokom seksa maštarija je 58 odsto ispitanih žena.

“Kada imate povez, svaki dodir i poljubac vam je iznenađenje i stvara posebne talase uzbuđenja”, objasnila je Morse.

Related posts