Tevez se šprda sa Kinezima: Ni sam ne znam šta sam tamo radio

ko ćemo o finansijama, onda Tevez nije mogao proći bolje jer je zaradio nestvarnih 40 miliona eura za odigranih 20 utakmica i svega četiri postignuta gola.

Da se Tevez nimalo ne stidi što je ‘ogulio’ Kineze potvrđuje i njegova izjava u kojoj se još jednom dotakao vremena provedenog u Aziji, koja se neće dopasti njegovim dojučerašnjim šefovima. Ali, baš ga briga…

“U redu je što me trener i predsjednik Šangaja kritikuju, jer ni sam ne znam šta sam tamo radio. Sedam mjeseci sam bio na odmoru u Kini”, rekao je Tevez, koji se tako narugao u lice ljudima koji su ga prošle godine učinili najplaćenijim fudbalerom na svijetu.

Carlos Tevez je imao poruku i za navijače Boce Juniors, te istakao da također razumije i one koji su bili ljuti na njega kada je otišao.

“Znam da ovdje ima ljudi koje je iznervirao moj odlazak u Kinu, ali to je normalno. Iskreno, znao sam tada da nisam bio spreman dati sto posto od sebe, ali su navijači svejedno bili povrijeđeni. Bit će sretni i uzbuđeni kada me ponovo vide u dresu Boce”, zaključio je iskusni Argentinac.

sportsport.ba

Related posts