Sin bogataša brutalno pretukao djevojku zbog fotografije na Instagramu

Brazilka Melissa Gentz (22) objavila je na svom Instagram profilu fotografije koje su nastale pošto ju je momak Eric Bretz (25) navodno divljački pretukao jer je na društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj joj se nazire dekolte.

Na mučnim snimcima vidi se velika posjekotina preko čela, veliku masnicu s lijeve strane lica i oči zakrvavljene.

Rekla je policiji da ju je bacio na pod, šutirao je u lice i obmotao noge oko njenog vrata.

On je tada navodno iščupao komad njene kose.

Melissa je rekla da neće da sakrije svoju priče, jer nijedna žena ne bi trebalo da se stidi zbog toga što je žrtva nasilja u porodici.

“Ponovo objavljujem ovu fotografiju jer ju je moj bivši dečko obrisao bez mog znanja”, napisala je uz fotografiju zbog koje je pretučena.

“Rekao je da devojke u vezi ne mogu da objavljuju na Instagramu fotografije na kojima se vide grudi”, napisala je.

“Molim sve žene da smognu snage i hrabrosti te da okončaju zlostavljačke veze poput moje posljednje”, dodala je Gentz, koja je objavila i zvučni zapis na kojem se može čuti kako joj Bretz govori da “ne prihvata muškarca koji je nad njom dominantan”.

Gentz, inače studentkinja biologije i genetike na Univerzitetu Južne Floride, i Bretz, profesionalni vozač motokrosa i – prema pisanju “O Tempa”, sin milionera i jednog od najbogatijih Brazilaca, vlasnika jednog od tamošnjih vodećih lanaca supermarketa – bili su u vezi tri mjeseca prije nego što ju je Bretz 23. septembra navodno pretukao.

Related posts