Perišić: Svi želimo da se Inter vrati u Ligu prvaka

U Italjianskoj Serie A utrka za naslov prvaka ponovo je zanimljiva, nakon jučerašnjeg kiksa Juventusa (1:1 protiv Crotonea), koji pred Napolijem ima još četiri boda prednosti.

Zahuktala se i borba za Ligu prvaka, odnosno treće i četvrto mjesto koje zasad drže Roma i Lazio sa 64 boda. Samo bod manje ima Inter, koji se želi ugurati među elitu. Interova hrvatska zvijezda Ivan Perišić upozorio je konkurenciju da će se za Ligu prvaka boriti do samog kraja.

“Liga prvaka nam nije daleko. Svaka utakmica je ključna, ali svi želimo ostvariti cilj, a to je da Inter vratimo u Ligu prvaka. Sve ćemo napraviti da to postignemo. Dobro nam ide, ali možemo i bolje. Upoznajemo se sve više i sve se bolje razumijemo na terenu iz utakmice u utakmicu”, rekao je Perišić.

“Važno je znati za što se borimo. Uvijek naporno radimo s trenerom i njegovim pomoćnicima kako bi ekipa uvijek znala što treba raditi na terenu. Najvažnije je da si međusobno pomažemo u svakom trenutku utakmice. To je ono što čini razliku ako želite nešto osvojiti”, kaže Perišić.

Related posts