Lejdi Gaga, kontroverzna pjevačica, sprema se za skupocjeno vjenčanje: Mladenka od pet miliona dolara

Samo nekoliko mjeseci nakon što je kontroverzna pjevačica Lejdi Gaga (Lady, 32) objavila vijest o zarukama s Kristijanom Karinom (Christian Carin), izvor blizak paru otkrio je da je u planu skupocjeno vjenčanje u Italiji, na koje će biti pozvane najveće zvijezde Holivuda. Pretpostavlja se da će vjenčanje koštati skoro 5 miliona dolara, a tema će biti stari holivudski glamur.

 Novi album

Vjenčanicu koju Gaga, navodno, planira nositi, prema pisanju inozemnih medija, dizajnirala je Donatela Versače (Donatella Versace). Cijela ceremonija, kao i slavlje nakon toga, neće iskakati mnogo iz italijanskog okvira tradicionalnog sklapanja braka.

Osim u ljubavi, Gagi se 2018. godine sreća smiješila i na poslovnom planu. Američka pjevačica, koja je nedavno zaludjela svijet ulogom u filmu “Zvijezda je rođena”, godinama je zarađivala na razne načine.

Zvijezda filma Bredlija Kupera (Bradely Cooper), Gaga je glumila i u petoj sezoni “Američke horor priče”, snimala je pjesme te imala velike turneje i koncerte. Ne samo da je prva pjevačica u historiji koja je dobila nominaciju za SAG nagrade zbog uloge u filmu “Zvijezda je rođena”, već, prema pisanju inozemnih medija, ima i velike šanse da osvoji još jedan Zlatni globus.

Gaga je nedavno najavila početak svoje dugoočekivane serije koncerata u Vegasu, a nagovijestila je i da uskoro objavljuje novi pop album.

Gaga se krajem oktobra ove godine našla u žiži medijskih priča kako zbog filma “Zvijezda je rođena”, tako i zbog otkrića da je kao 19-godišnjakinja seksualno zlostavljana. O tom teškom periodu u djetinjstvu Gaga je prvi put javno progovorila, kao i o svojim mentalnim barijerama, te je potaknula žene da jedna drugoj budu glas i podrška.

Otkazani nastupi 

U dokumentarcu “Gaga: Five Foot Two” Gaga je otkrila da pati od fibromijalgije, odnosno stanja dugotrajnog oboljenja koje uzrokuje jake bolove po cijelom tijelu. To je uzrok otkazivanja njenih brojnih nastupa.

– Iako nismo u mogućnosti kontrolirati sve izazove koje život stavlja pred nas, možda bismo svi zajedno mogli raditi na tome. Možemo zajedno pomagati jedni drugima i biti glasne oko svojih stavova. Pomaci se danas svakako vide, ali su još veoma diskretni. Svijet se događa sada i svijet se događa nama, stoga budimo jedni drugima rame i borimo se zajedno za jednake pozicije – poručila je pjevačica.

Uporni Bredli Kuper

Iako su producenti žestoko navijali za Bijonse (Beyonce), Bredli Kuper bio je toliko uporan dok Lejdi Gaga nije pristala na ulogu u filmu “Zvijezda je rođena”. Čak joj je upao u kuću. Muzička drama, koja je četvrti rimejk, temelji se na originalnoj priči iz 1937. godine. Gaga i glumac odmah su osjetili međusobnu povezanost.

– Bredli je došao u moju kuću u Malibuu i insistirao na tome da glumim u filmu. Prije nego što sam se snašla, dala sam mu ostatke tjestenine – prisjetila se pjevačica, kojoj je ovo prva uloga u filmu.

Related posts