Je li jednak kriterij za domaće i za strane tablice: Pogledajte kako u Bihaću automobili njemačkih i švicarskih tablica prolaze nekažnjeno (FOTO)

Tako smo jutros, od čitatelja iz Bihaća (ime i prezime poznati redakciji), dobili fotografije na kojima su vidljiva dva automobila parkirana na mjestu na kojem je zbranjeno parkirati.

Fotografije i tekst maila čitatelja iz Bihaća prenosim u cjelosti:

Mercedes njemačkih registracija na tom mjestu stoji već 24 sata. Pitanje je kako je on uopće došao do tog mjesta, preko trotoara? Naravno. Zar i to nije prekršaj? Zanimljivo je da nekoliko puta dnevno ovom ulicom prođe policijsko vozilo, ali oni ili se prave ili ne žele vidjeti da ovaj mercedes već 24 sata stoji na tom mjestu, nepropisno parkina. Nema lisica, nema kazne, a raji ekspresno stave lisice. Druga slka je snimljena samo par metara od mercedesa. Također kao i mercedes nepropisno parkiran, odnosno mjesto na kojem je zabranjeno parkirati. A taj dzipac je preko trotoara, skoro 10 metara morao voziti da bi dosao to tog mjesta. Zajednicko im je sto imaju strane tablice, ali ne želim da vjerujem da zbog toga policija ne reaguje.

/usn.ba

Related posts