Govedarica istakao da je stenogram potvrdio Dodikov izdajnički gen: Nije super dasa

Poslije objavljenog stenograma Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, jasno je zašto Dodik ima neodoljivu potrebu da svaki put kada mu se ukaže prilika u javnosti prepričava neke događaje u kojima on predstavnike velikih sila tjera u mišiju rupu – naveo je Govedarica.

Sada vidimo da je Dodik jedan obični lažljivac i da on nije nikakav super dasa kako sebe voli da predstavlja već čovjek koji u sebi nosi izdajnički politički gen, istakao je član Predsjedništva SDS Vukota Govedarica komentarišući stenogram sa sastanka članova Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte.

– Poslije objavljenog stenograma Predsjedništva BiH sa ambasadorima Кvinte, jasno je zašto Dodik ima neodoljivu potrebu da svaki put kada mu se ukaže prilika u javnosti prepričava neke događaje u kojima on predstavnike velikih sila tjera u mišiju rupu – naveo je Govedarica.

Član Predsjedništva SDS je rekao da je Dodik “prvi put počinio izdaju prije više od 20 godina, a da ova odluka kojom se BiH integriše ka NATO paktu u stvari samo definiše njegov politički kod”.

– Stoga je u pravu gospodin Šarović kada kaže da izdajnik ne može biti ništa drugo nego izdajnik. Кada čovjek čini izdaju to radi isključivo iz ličnog interesa i pri tom ga ne zanima kakve će to posljedice imati po narod i državu. On je svjestan da dolazi vrijeme donošenja teških odluka po Republiku Srpsku. Te obaveze je preuzeo na sebe i jasno mu je da do tada mora sve političke partije staviti pod svoju kontrolu, a one koje mu to ne dozvole mora devastirati – nagalasio je Govedarica, saopšteno je SDS.

On je dodao da u ovom momentu kada bude donosio takve odluke Dodik je svjestan da Republika Srpska ne smije imati alternativu i da samo tako može počiniti konačnu izdaju i ostati nekažnjen.

– Zato je nedavno rekao da je njegov posao da uništi opoziciju – zaključio je Govedarica.

Izvor: Oslobođenje.ba

Related posts