Drastično smršala pa je muž ostavio, pogledajte kako sada izgleda

Iako bi većina muškaraca voljela da su im supruge vitke tjelesne građe, to nije bio slučaj s 38-godišnjom Angelom Crickmore. Angela je težila 89 kilograma, a njen joj je suprug govorio da je lijepa. No, Angela se nije dobro osjećala u svojoj koži pa je promijenila prehranu i počela vježbati.

No, kada je izgubila kilograme, izgubila je i muža s kojim je bila deset godina, a kojemu se njena transformacija nije svidjela. Angeline fotografije “prije i poslije” prikupile su brojne pratitelje na Instagramu koji su u njoj vidjeli inspiraciju za promjenu životnih navika.

Među njima je pronašla i novu ljubav. Angeli, koja se prekvalificirala za profesionalnu trenericu, putem poruka javio se 51-godišnji Mark koji je želio da vježba s njim tokom puta na Tenerife. Nakon što su pet dana proveli zajedno, shvatili su da među njima ima nečega i uskoro su počeli živjeti zajedno. Nakon dva mjeseca zaručili su se.

“Romansa s Markom mi uopće nije bila na pameti, a prvog dana smo se tek upoznavali. I tada se niotkuda dogodio taj klik”, ispričala je Angela. Dodala je kako iz prve ruke razumije žene koje su u vezi i koje imaju djecu, kao i ona, i koje kažu da im je zbog svih obaveza teško smršati.

“Teško je, pogotovo ako vašeg partnera ne zanima vježbanje. Morate biti dvostruko motiviraniji i doista željeti promjenu”, zaključila je Angela.

https://www.instagram.com/p/Bd2h2-SDyFC/?taken-by=angelcrickmore

https://www.instagram.com/p/BcsN3ZEDxE1/?taken-by=angelcrickmore

Related posts