Dobre vijesti za sve ljubitelje roka: Brajan Džonson vratio se u AC/DC i snima novi album

Prema pisanju stranih medija, Brajan Džonson (Brian Johnson) potvrdio je da će pjevati na novom albumu grupe AC/DC.

Prošle godine je objavljeno da ikone roka rade na novom albumu koji će se fokusirati na rad njihovog nekadašnjeg ritam gitariste Malkoma Janga (Malcolm Young). Naime, Jang je umro u novembru 2017. godine nakon što se povukao iz benda zbog pojave simptoma demencije.

Džonson je u međuvremenu bio prisiljen napustiti bend 2016. godine zbog problema sa sluhom i privremeno ga je zamijenio Aksl Rouz (Axl Rose). A počelo se nagađati da će se pjevač ponovo sastati s rok legendama za potrebe novog studijskog materijala nakon što je nedavno viđen s bivšim bubnjarom benda Filom Rudom (Phil Rudd) u Vankuveru.

Međutim, neslužbena potvrda da Džonson ponovo radi s bendom AC/DC stigla je od članova američkog benda “Terrorizer” nakon susreta s legendarnim frontmenom na aerodromu, prenosi NME.

– Danas smo se sreli na aerodromu s Brajanom Džonsonom. Pitali smo ga za glasine o tome da će raditi na novom albumu benda AC/DC i on je rekao da mu postaje muka od toga da to negira i rekao nam je da su glasine tačne – stoji u objavi na Facebooku “Terrorizera”.

 

Related posts