Dejana Živković: Damiru imponuje pažnja koju dobijem od drugih muškaraca

Atraktivna manekenka Dejana Živković već nekoliko mjeseci je u sretnoj vezi sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom. Njih dvoje se u posljednje vreme ne razdvajaju, a nedavno su boravili i u Meksiku. Ipak, lijepa Dejana priznaje da joj rodni grad često nedostaje.

– Beograd mi često nedostaje jer sam stalno na putu bilo zbog posla ili odmora. Ne mogu dugo bez Beograda. Posle mesec i po, dva, hvata me nostalgija i imam jaku želju da se vratim. Ali isto tako ne mogu dugo ni da se zadržavam u njemu jer tamo ne radim. Eventualno u nekoj skorijoj budućnosti, ako bih krenula nečim drugim da se bavim pored modelinga, provodila bih više vremena u svom gradu. Imam krize, ali ne plačem, jer kada zaista imam potrebu da odem kući, ja to ubrzo i učinim, kaže za „Blic puls” Dejana Živković.

Na pitanje da li će u skorije vrijeme izgovoriti sudbonosno “da”, Dejana kaže:

– Voljena sam i pažena. Imam svu pažnju koja mi je potrebna, kao i podršku. Zadovoljna sam i srećna, što je najbitnije.

Zbog stalnih poslovnih angažmana Dejana i Damir su često odvojeni. Ipak, atraktivna manekenka priznaje da u njihovoj vezi nema ljubomore.

– Poverenje je jako bitan faktor u svakoj vezi, pa i u mojoj. Drago mi je što je on ponosan na mene u svakom smislu i da mu imponuje pažnja koju dobijem od ostalih muškaraca. Imamo jako dobru komunikaciju, tako da i ne osetimo razdvojenost kada do nje dođe. Trenutno se nalazim u Beogradu zbog ispita i ujedno se spremam za Ameriku. Svakodnevno idem na treninge, pazim na ishranu i polako se spremam za put, kaže Dejana i otkriva da li je ona ljubomorna?

– Nisam ljubomorna. Sigurna sam u sebe u svakom smislu i što sam starija, sve zrelije i pažljivije biram svoje partnere, tako da zaista nemam potrebu da budem ljubomorna, kaže ona.

Na pitanja da li ju je ljepota nekada koštala u životu, te koliko su je zbog nje površno shvatali, Dejana kaže:

– Rekla bih da je mač sa dve oštrice najviše zbog predrasuda. Najbitnije mi je da moji najbliži znaju kakva sam. Da studiram, pričam četiri jezika, dolazim iz intelektualne porodice, da znaju kakav sam čovek i šta bih sve uradila za njih, piše Blic plus.

Related posts