Španci otkrili Neymarov plan: Nakon Pariza ide u Madrid

Ako je vjerovati najnovijim pisanjima i izvještajima iz Španije, Neymar se neće dugo zadržati u prijestolnici Francuske.

Pariz mu ne godi, okruženje mu ne odgovara, a klub, iako je na pragu ambicioznih pohtvata, jednostavno ne zadovoljava Brazilčev dugoročni apetiti za slavom i trofejima.

Naravno, odbor PSG-a učinit će sve kako bi Ney ostao tu gdje je, novac je dobar, projekt koji provode također je optimističan, ali Diario Sport raspisao se već nekoliko puta o potencijalnom transferu unutar svega nekoliko godina.

Neymar je nedavno navratio na Camp Nou, gdje se, prema nekim informacijama medija, izjadao svojim bivšim suigračima kako žali što je napravio transfer u PSG.

Isti ti izvori sada navode kako je Florentino Perez već stupio u kontakt s Neymarovim ocem i to u trentku njegovog prijelaza u Francusku.

Novinar i direktor tih sportskih novina i ranije je pisao o tome kako već postoji usmeni dogovor između Real Madrida i Neymara, a Brazilca vide kao zamjenu za Cristiana Ronalda, koji je već naglo krenuo u svoje 30-te.

Related posts