Izbori 2018

Udruženje za zaštitu medijskih sloboda „mojUSK“,
e-mail:mojusk2018@gmail.com, tel: 00387 61 249 444

PONUDA MARKETINŠKIH USLUGA POLITIČKE KAMPANJE I PROMOCIJE

Statistike pokazuju da je poslije televizije, internet najisplativiji medij za oglašavanje. Međutim, uzimajući u obzir i kriterij cijene, internet se sigurno penje na prvo mjesto po isplativosti i stepenu primjene. Efekti internet oglašavanja su isti kao oni kod TV oglašavanja, jer postoje boja, pokret, zvuk, grafika i animacija. Zahvaljujući ekskluzivnim i provjerenim informacijama koje ustupamo širokoj mreži medija moj USK- portal bilježi sve veću posjećenost i svog portala te naših facebook grupa mojusk.ba (82,756 članova) i volim te bih (170,623 članova), a domet informacija koje plasiramo je sve veći.

Nudimo vam 4 vrste oglasnog prostora, i to:

1.Banner 728×90  billboard (vrh stranice). Baner može biti logotip stranke, slike kandidata ili drugi vaš prepoznatljiv znak. Postavlja se u obliku trakastog dijela sa oglasnom porukom po vašoj želji i u dogovoru sa nama. Napomena: Promotivne suluge se mogu ugovoriti kao: Dnevna reklama, sedmična reklama i mjesečna reklama.

2.Banner u člancima 360×450 px rectangle (desna strana). Baner može biti logotip stranke, slike kandidata ili drugi vaš prepoznatljiv znak. Postavlja se u obliku trakastog dijela sa oglasnom porukom po vašoj želji i u dogovoru sa nama. Napomena: Promotivne suluge se mogu ugovoriti kao: Dnevna reklama, sedmična reklama i mjesečna reklama.

3.Banner na app 360×450 px rectangle (za mobitele). Baner može biti logotip stranke, slike kandidata ili drugi vaš prepoznatljiv znak. Postavlja se u obliku trakastog dijela sa oglasnom porukom po vašoj želji i u dogovoru sa nama. Napomena: Promotivne suluge se mogu ugovoriti kao: Dnevna reklama, sedmična reklama i mjesečna reklama.

4.Saopćenja, u rubrici IZBORNA HRONIKA 2018, koja objavljujemo po dogovoru a koja šaljete na redakcijski e – mail. Mjesta predviđenih pozicija pogledajte na prikazu ispod.

Za više informacija o mogućnostima oglašavanja i cijenama paket aranžmana, kontaktirajte nas:

Udruženje za zaštitu medijskih sloboda „mojUSK“,
e-mail:mojusk2018@gmail.com, tel: 00387 61 249 444

Related posts