Gdje će građani BiH za Novu godinu?

Za mjesec dana građani BiH će ući u Novu godinu, a već sada su poznata mjesta kao i cijene pojedinih aranžmana za proslavu novogodišnje noći. Portal Fokus.ba u nastavku donosi neke od mogućnosti koje se otvaraju građanima BiH.

Od većih gradova u BiH za sada je potvrđeno da će Banja Luka, Mostar, Zenica i Sarajevo imati javni doček Nove godine. Uprava Grada Sarajeva je nedavno najavila spektakl na Trgu BiH uz Dinu Merlina, a očekivanja su da će koncert poznatog muzičara privući brojne posjetitelje.

Veliki broj građana BiH dočekat će Novu godinu u svojim domovima ili u nekom od restorana koji još uvijek kreiraju ponudu za “najluđu noć“. Objava cijena i najava gostiju koji će pjevati u restoranima očekuje se tokom ovog mjeseca.

Ove godine i turističke agencije nude niz zanimljivih destinacija za novogodišnju noć.

U razgovoru za Fokus.ba menadžer prodaje agencije Ventura Travel Adnan Terzić istakao je da su putovanja kreirana prema željama i zahtjevima putnika.

“Interes bh. građana je okrenut prema povoljnijim destinacijama poput Praga, Rima, Pariza i Istanbula koji su ove godine na najnižim rangovima cijena. Tako da za putovanje u Pariz za šest dana izdvojite 339 KM, dok za šest dana u Istanbulu cijena je 315 KM”, rekao je Terzić za Fokus.ba.

Kao novitet u ponudi ove agencije je i Atina, kao i Budimpešta za koju putnici izdvajaju 229 KM za pet dana.

“U ponudi imamo i šest dana u Pragu (329 KM), te nezaboravne destinacije kao što su Beč, Milan i Venecija. Budva kao jedno od putovanja sa tri dana i dva noćenja, kao i Beograd sa tri dana i dva noćenja, imaju cijenu od 139 KM. To je idealan program i dobra razonoda za mlade. Radi interesa građana produžili smo naše prve minute rezervacija, a mjesta se popunjavaju planiranom dinamikom”, istakao je Terzić.

Iz Agencije Ventura na kraju poručuju da su sva putovanja omogućena na plaćanje do 12 mjesečnih rata.Gdje za Novu godinu?

/Fokus.ba

Related posts