Finalistice Miss BiH za Miss Svijeta uživaju u Antaliji (FOTO)

U nastavku priprema izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2017, 24 najljepše djevojke BiH uživaju u prekrasnom kompleksu Grand Prestige Hotel & Spa te u aktivnostima i uslugama koje nudi ovaj hotel s pet zvjezdica u Antaliji.

Ovaj prekrasan hotel s pet zvjezdica nudi razne usluge među kojima se ističu bazeni, prekrasno jezero, vlastita plaža, bazeni sa toboganom, Kleopatra Spa centar, disko klub Niagara, restorani, amfiteatar, kongresna dvorana i dječiji klub koji će omogućiti najmlađima da uživaju u ovom prekrasnom kompleksu.

Djevojke su u sklopu svog boravka u Turskoj posjetile i obližnje mjesto Manavgat koji se nalazi na istoimenoj rijeci koja u svom toku pravi manje i veće slapove. Kraj najvećeg od njih, vodopada Manavgat, postoji turistički kompleks s restoranom, kafeom i suvenirnicama, gdje se tokom ljetnog perioda okupi veliki broj ljudi.

Nakon slobodnih aktivnosti djevojke su posjetile jedan od najpoznatijih klubova Karma gdje su organizatori priredili veličanstven doček za sve finalistice izbora Miss BiH za Miss Svijeta.

Inače, finalni izbor se održava 1. oktobra u Kongresnoj dvorani hotela Terme Ilidža s početkom u 21 sati uz direktan televizijski prijenos.

Related posts