Damir Mašić: Uskoro peta knjiga

Damir Mašić, bihaćki pisac i pjesnik koji u zadnje vrijeme bilježi velike uspjehe na području kulturnog stvaralaštva kroz pisanu riječ, priprema petu knjigu.

Radi se ovaj put o romanu. Inače, Damir iza sebe ima do sad četiri knjige: Soldat Ljubavi, Tajna Istinske Ljubavi, Vodič do Sreće, Striptiz Duše.

Za naš portal otkrio je više o petoj knjizi. S obzirom da je četvrta knjiga Striptiz Duše rasprodana u roku od mjesec dana, stvorio se pritisak da pišem dalje nova izdanja knjiga. Rasprodana je od Bosne i Hercegovine, do zemalja Evrope, pa do Australije i Amerike.

“Moja peta knjiga, je roman koji prvi put radim i pišem, zato je veliki izazov za mene. Knjiga još nema naslov, ali evo za vašu stranicu otkrivam da se radi o jednom beskućniku koji iz dana u dan traga za svojom nafakom, te njegovoj borbi i preživljavanju pod bosanskohercegovačkim nebom.”- dodaje naš pisac.

“Ono što mogu reći jeste da sam tako reći u potpunosti pokušao ući u glavnog lika romana. Roman ima za cilj da probudi svijest, kako bi više pružali ruke pomoći onima koji nemaju. Te nas potaklo da budemo zahvalni na onom što imamo. Često sam znao tumarati ulicama po noći i danu, kako bi lakše stvorio osjećaj i stanje svakog beskućnika. Do kraja je ostalo još finalno poglavlje, te recezenti da odrade svoj posao.”

“Ovim putem pozivam sponzore koji žele sudjelovati u izdavanju pete knjige da se jave na moju facebook stranicu: Damir Mašić. Uskoro ću obavjestiti i o datumu promocije ove knjige. Hvala svima koji prate moj rad.”- rekao je za naš portal Damir Mašić.

Izvor: Biscani.net

Related posts