Uposlenice Kantonalne bolnice svojim primjerom ukazuju na značaj učešća u Nahlinoj Kampanji

Ovih dana u Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću česte su gošće iz Centra za edukaciju i istraživanje „Nahla“. Uz ljubazne domaćine i ugodnu atmosferu, tim CEI „Nahla“ razgovara sa uposlenicama i uposlenicima na različitim odjelima o značaju Kampanje za bolnicu te pružaju mogućnost učlanjenja na licu mjesta.

Naime, riječ je o učlanjenju u sklopu kampanje „1000 članica zajedno za jedno dobro djelo“, zajedničkog projekta CEI „Nahla, podružnica Bihać i Kantonalne bolnice „Dr. Irfan Ljubijankić“. Kupovinom članstva u CEI „Nahla“ Bihać direktno učestvujete u projektu poboljšanja uslova na Odjelu za ginekologiju, tačnije na obnovi sanitarnog čvora.

Uposlenice Kantonalne bolnice svojim primjerom ukazuju na značaj učešća u Nahlinoj Kampanji

Uposlenice Kantonalne bolnice „Dr. Irfan Ljubijankić“ svojim primjerom ukazuju na značaj učešća u Kampanji, te na ovaj način, učlanjenjem u „Nahlu“ u toku trajanja Kampanje, ohrabruju i motiviraju druge da daju svoj doprinos, kako bismo svi zajedno omogućili bolje uslove na Odjelu za Ginekologiju.

Budući da se kampanja odnosi na poboljšanje fizičkih uslova na Odjelu za ginekologiju, rezultati će biti mjerljivi i učesnici će moći da prate realizaciju projekta i vidjeti finalni rezultat, koji će u konačnici omogućiti našim sugrađankama ugodniji boravak na spomenutom odjelu.

Učlaniti se možete na info desku u prostorijama Nahle svakim danom u periodu od 12 do 20 h.

Članicom Centra postaje svaka žena, bez obzira na svoju nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu pripadnost, koja uplati godišnju članarinu u iznosu od 30 KM. Učenice, redovne studentice i penzionerke ostvaruju popust na članarinu tako da godišnja članarina za njih iznosi 25 KM.

Članarina važi tačno godinu dana od datuma učlanjenja.

Sami možemo tako malo, zajedno možemo učiniti mnogo.

/cazin.ba

Related posts