Sin Elizabeth Hurley na mukama: Mama, nemoj više molim te

Sin glumice Elizabeth Hurley, kako pišu britanski tabloidi, zamolio je svoju majku da prestane objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama, posebno one na kojima se i on nalazi.

Ovakva molba ne zvuči čudno s obzirom na to da je 53-godišnja Elizabeth nedavno priznala kako je sin tinejdžer često fotka u izdanjima bez grudnjaka. No, čini se kako je 15-godišnjaku dojadilo konstantno izrugivanje na račun majčinih fotografija u oskudnim bikinijima, pa ju je zamolio da prestane s takvim objavama.

“Damian je u dobi u kojoj mu je sve ono što njegova majka radi sramotno i ne može nikako shvatiti zašto se Liz ne može pokriti barem malo”, rekao je izvor blizak glumici i njenom sinu za časopis Heat.

“Ali Elizabeth je veoma ponosna na svoj mladenački izgled i rekla mu je kako nema ništa loše u tome da žena njenih godina izgleda seksi. Također mu je poručila da će, ako se ne prestane žaliti, početi dolaziti na roditeljske sastanke obučena kao opatica”, dodao je.

Molbe njenog sina počele su nakon proslave njegovog 16. rođendana na koji je Liz stigla u haljini s dekolteom do pupka, a umjesto čestitki, glumicu su u komentarima dočekali brojni komentari fanova prije svega na račun njenog dubokog dekoltea na toj fotografiji. Njega na toj fotki mnogi nisu ni primjetili.

Related posts