Prosinečki: Nije to bila najbolja igra, možemo puno bolje

Selektor nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki nakon pobjede na Sjevernom Irskom (2:1) na otvaranju Lige nacija, kazao je kako je znao da nas očekuje teška utakmica.

– Znali smo da Sjeverna Irska, pogotovo u Belfastu, igra jako dobro. Napravili su pritisak, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo mi bili ti koji igramo, tako da su nas pritisli. Ali dali smo taj gol kroz jednu akciju, možda imali još jednu priliku preko Džeke. Ali možemo biti zadovoljniji zbog drugog poluvremena jer smo puno bolje stajali, rekao je Prosinečki, te dodao da će u Belfastu teško neko uzeti bodove.

– Mogu čestitati mojim momcima na tri boda, to je u ovom trenutku najbitnije. Za tri dana imamo novu utakmicu i sigurno ćemo probati poboljšati sve ove stvari koje su nam falile. Imamo problema s igračima iz odbrane, neki su povrijeđeni, neki su prvi put igrali na nekim pozicijama. Ali bitna je pobjeda, tri boda za samopouzdanje. Iako to nije bila najbolja igra BiH, možemo mi to puno bolje, pouručio je Prosinečki.

Related posts