Na Balkanu se nalazi prijestolnica webcam seks modela

Sve više djevojaka koje pred kamerama izvode seks show, a grad koji na ovoj seks industriji zarađuje milijarde eura je Bukurešt, najveći i glavni grad Rumunjske.

Mjesto je to s najunosnijim tržištem seks kamera na svijetu, no iako im se zarada penje i preko 300 milijuna eura, za rumunjsku vlast ova industrija ne postoji.

”Ovakva vrsta video chata potpuno je neuređena. Mislim da političari ne žele donijeti propise što se toga tiče jer se boje napada ljudi”, kaže Adrian Dohotaru, član parlamenta.

Ovakav pristup ostavlja poslodavce u webcam industriji u takozvanoj sivoj zoni jer, iako plaćaju porez, posao djevojaka nije priznat.

Ipak, na tisuće djevojaka odlučuje se upravo na ovaj način zarade, piše Vice.

The Cam Girl Capital of the World

What it's like to be a cam girl in the webcam capital of the world.

Gepostet von VICE am Donnerstag, 14. Juni 2018

”Samohrana sam majka i teško mi je bilo zaraditi za život, no s ovim sam poslom kupila sebi kuću, imam automobil i mogu svom djetetu omogućiti bolje obrazovanje”, kaže Penelope, jedna od webcam cura iz Best studija.

Iako se preko kamere bez problema skidaju, za razgovor ipak nisu raspoložene zbog srama i osuda okoline.

”Bolje je biti kurva u klubu svaki vikend nego žena koja je sama sebi šefica i koja pošteno zarađuje”, smatra Penelope.

Vlasnici djevojkama pomažu naći smještaj, daju im opremu za snimanje i prostor u kojem će raditi, a zauzvrat uzimaju oko 40 posto njihove zarade. Bez obzira na to ovim djevojkama ostaju iznosi od kojih mogu dobro živjeti u zemlji koja ”ne nudi mnogo opcija za žene”.

Od osam tisuća pa sve do 50 tisuća dolara, cifre su kojima raspolažu djevojke zaposlene u Best studiju, najvećoj rumunjskoj agenciji.

”Niti jedan drugi posao ne bi mi mogao pružiti ono što imam ovdje”, zaključuje Penelope s još 120 djevojaka koje ova agencija zapošljava i u koje u njoj vide svjetliju stvarnost od one koju su imale.

index.hr

Related posts