Horor u New Yorku: Zaboravio blizance u autu, bebe umrle... Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/horor-u-new-yorku-zaboravio-blizance-u-autu-bebe-umrle-641651 - 24sata.hr

Jednogodišnji Phoenix i Mariza bili su na zadnjem sjedištu ispred bolnice gdje je Juan Rodriguez radio kao socijalni radnik. Auto je ostavio u 8, a vratio se u 16 sati. Policija ga je privela i optužit će ga za smrt beba

Nisam znao da su tamo, rekao je Juan Rodriguez (39) policajcima, nakon što je ostavio svoje dvoje djece u vrućem autu osam sati.

Jednogodišnji Phoenix i Mariza, blizanci, bili su na zadnjem sjedištu njegove Honde Accord ispred bolnice gdje je Rodriguez radio kao socijalni radnik.

Auto je ostavio u 8, a vratio se u 16 sati.

Tek kad je krenuo, shvatio je da su blizanci u automobilu. Izašao je i počeo vrištati. Liječnici nisu ništa mogli učiniti.

Policija je privela oca i optužit će ga za smrt dvoje djece koja su nedavno proslavila prvi rođendan.

– Ovo je veliki šok za nas. Pa nedavno su imali zabavu u vrtu na kojoj su slavili njihov rođendan. Imaju i četverogodišnjeg sina. Nikad nisam vidio da zanemarivali djecu niti da su ih puštali van bez nadzora. Bili su dobri roditelji Kako da sad žive s ovime? – ispričao je susjed za New York Post. 

U Americi svake godine u prosjeku umre 38 djece koja ostanu zaboravljena u automobilu.

– Raj je dobio dva anđela. Otac? Neka ga bace u zatvor – dodao je drugi susjed.

Izvor: 24sata.hr

Related posts