Dva mjeseca nakon smrti muža ušla u vezu sa njegovim bratom

Udovica koja je pronašla muža mrtvog na kauču nakon što su se večer prije posvađali pronašla je utjehu u njegovu bratu. Par je u vezi samo dva mjeseca nakon sahrane.

Ashley Murrell (33) preminulom mužu Michaelu (36) zamjerila je što se kasno vratio kući. Ustvari je radio prekovremeno, taj dan čak 16 sati, kako bi uštedio novce i odveo je u Prag za godišnjicu braka. Njegov brat Chris bio joj je podrška tokom žalovanja, a sada s njom ljubuje, piše The Sun.

– Chris i Ashley bilo je jako teško, ali su zajedno sve prebrodili. Uvijek su bili tu jedno za drugo. Malo je neobično, ali je ustvari jako lijepo što se iz takve nesreće izrodila nova ljubav – kazao je prijatelj novopečenog para.

Majka troje djece o Michaelu ima samo riječi hvale te kaže da i dalje ne razumije svoj potez da ga pošalje na kauč tu večer.

– Mikey je bio tako brižan. Ako bi ušao u prostoriju i vidio da je netko tužan bio bi prvi koji bi mu pokušao podignuti raspoloženje. Obožavao je svoju porodicu. Želio je da mu djeca imaju sve što žele pa je tako puno radio. Radio je 16 sati dnevno da bi nas svake godine mogao odvesti u Disney. Cijelo je vrijeme bio iscrpljen, te mu se zdravlje iz dana u dan narušavalo. Kada je došao te noći bio je sav u neredu. Nisam ga više mogla takvog gledati i jako sam se razljutila. Bilo mi je dosta toga. Posvađali smo se i rekla sam mu da spava na kauču tu noć što je bilo jako glupo od mene jer željela da više vremena provodimo zajedno – ispričala je udovica.

Kada se probudila sljedeće jutro zatekla je tužan prizor. Michael je ležao tačno onako kako ga je tamo ostavila. Znala je odmah, kaže, da nešto nije uredu. Lice mu je promijenilo boju, a kada ga je popipala bio je hladan.

– Izletjela sam iz kuće i vrištala: ‘Mickey je mrtav, Mickey je mrtav’, susjedi su me smirili i unijeli u kuću. Kada je Hitna došla po njega srušila sam se na pod. Bilo mi je loše, osjećala sam toliku krivicu, pogotovo kad sam saznala da je štedio za našu godišnjicu, prenosi 24sata.hr.

Par se upoznao 2007. Vjenčali su se, a Michael je posvojio njezinu 14-godišnju kćer. Prije četiri godine dobili su blizance. Ashley kaže da joj je od svega najteže bilo objasniti djeci da više nemaju oca.

Od Michaelove smrti, kaže, promijenila je pogled na svijet. Nastoji svaki trenutak provoditi sa svojom porodicom.

– Živim svaki dan kao da mi je posljednji, a loše stvari ostavljam u prošlosti. Naši su životi prekratki, a vrijeme prolazi tako brzo – kazala je udovica koja je utjehu pronašla u bratu svog preminulog muža.

Related posts