Dino Rađa u dresu BiH oduševio izvedbom legendarnoga hita (VIDEO)

U iščekivanju uvrštenja u Kuću slavnih u Springfieldu prošlog mjeseca, službena stranica Dina Rađe na Facebooku bila je “must read” za svakog ljubitelja sporta, a posebno košarke.

Rađa je oduvijek bio obožavatelj dobre muzike, posebno rocka. Imao je i izlet u estradne vode kad je snimio duet s prijateljem Petrom Grašom “Nisam više ja sa njom”, a prije nekoliko godina osnovao je bend D.I.P., s kojim je snimio autorsku pjesmu “Da je bajker biti lako”.

Njegove posljednje objave na Facebooku pokazuju da se opet uhvatio gitare, pa ga u jednom videu vidim kako svira Thompsonove “Gene kamene”, što ne čudi previše budući da je suosnivač njegovog benda Ante Pupačić Pupi, nekadašnji Thompsonov gitarista. Dokazao je time i da muzika ne poznaje granice, jer prema svemu što znamo o Rađi, politička stajališta Marka Perkovića nikad mu nisu bila bliska, piše portal 100posto.hr.

Rađa je posebno oduševio posljednjom objavom, u kojoj ga vidimo kako svira “Highway To Hell”, legendarni hit grupe AC/DC. Tu je pokazao da mu ni zahtjevne solaže ne idu loše.

Primjetno je da je na dotičnoj snimci Rađa u nogometnom dresu, i to reprezentacije BiH s brojem 17 koji mu je darovao stari prijatelj Senijad Ibričić, koji je svojevremeno igrao u Hajduku.

Opet muzika. Bija san par dana doma pa me rasteglo i nisan stiga nista pisat.

Gepostet von Dino Rađa official am Montag, 15. Oktober 2018

Related posts