Davor Dragičević: “Čitav dan me prate. Došli u istim vozilima, u istim uniformama na mjesto zločina- ušće Crkvene u Vrbas”

Večeras su se građani, po sto šezdeset i treći dan za redom, okupili na banjalučkom Trgu Krajine.
Davor Dragičević, Davidov otac je rekao da stižu prijetnje ljudima oko njega, čime im se stavlja meta na čelo.

“Meni što prijetite mene nije briga, ja života nemam od 17.03. , ali pošto prijetite grupi Pravda za Davida i svim ostalim ljudima i navodite kriminalce i ubice na njih od sutra ćemo početi sa skupljanjem potpisa I dokumenata koje predlažem da predamo institucijama EU, kada neće naša dražava i naše institucije da zaštite građane”, rekao je Dragičević navodeći kako još uvijek nema nikakvih suvislih informacija iz institucija te da od njih čuje da je on samo rušitelj Republike Srpske.

Ovakve institucije nikome ne trebaju, naglasio je, ni njegovom mrtvom sinu, ni bilo kome ko živi u RS.
Rekao je i kako se danas potvrdila stara izreka- da se ubice se uvijek vraćaju na mjesto zločina.

“Čitav dan me prate i došli su do mjesta gdje su položili Davida Dragičevića- na ušće Crkvene u Vrbas. Eto koliko su pametni. Došli su u istim vozilima sa istim registracijama, u istim uniformama. Niti više vjerujem niti me zanima ni MUP, ni Tužilaštvo. Svi oni čekaju izbore i da davor Dragičević uhvati zmiju. Rekao sam svima ko su ubice i nalogodavci, ali oni i dalje šetaju, ljube svoju djecu žive, ali slomiti me nećete“, rekao je večeras davor dragičević i ponovio da svima daje rok do 5. oktobra ove godine kada će se morarati opredjeliti da li su za istinu i pravdu ili za zločince i ubice.
„Ja sam konobar, još nisam otkucao račun, ali uskoro će doći i dugme TOTAL“, poručio je Davor Dragičević.

buka.com

Related posts