Bihać: Fazlić ugostio Senada Šepića

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić razgovarao je danas sa Senadom Šepićem, poslanikom u Parlamentu Bosne i Hercegovine i članom Komisije za praćenje, provođenje ugovora o granici između i Republike Hrvatske. Radnu posjetu prvom čovjeku grada Bihaća , Šepić je iskoristio da se upozna sa aktuelnim stanjem u gradu Bihaću, te planovima gradske administracije kada je u pitanju razvoj lokalne zajednice.

Zahvalivši se na posjeti , gradonačelnik Fazlić , istakao je da podrška svakog političara koji se nalazi na višim nivoima u federalnim i državnim organima, za grad Bihać itekako znači, naglasivši da će se u narednom periodu aktivnije uključiti u problem oko korištenja resursa zvanog Unska pruga, te rješavanju statusa aerodroma u Bihaću.

„Nadležnost grada Bihaća je ograničena , ali je sasvim dovoljna da iniciramo rješavanje problema koji koče razvoj prije svega turizma u našem gradu i stoga svaki vid podrške od Krajišnika koji su izabrani u federalne i državne institucije značajna je i može samo ubrzati rješavanje“-kazao je gradonačelnik Fazlić,dodavši da se razgovaralo i o rješavanju problema graničnih prelaza Tržačka Raštela i Maljevac.

Related posts