Zmajevi stigli u Japan, selektor Baždarević na raspolaganju ima 21 igrača

Reprezentativci Bosne i Hercegovine stigli su u Nagoyu gdje su smješteni u hotel The Westin i spremaju se za nastup na Kirin kupu, saopćeno je na zvaničnoj stranici Fudbalskog saveza BiH.

Sinoć su u ovaj japanski grad stigli članovi stručnog štaba i reprezentativci Aleksandar Kosorić, Zonimir Kožulj i Miroslav Stevanović, a jutros im se pridružio ostatak delegacije u kojoj se od igrača nalaze Kenan Pirić, Armin Hodžić, Mateo Sušić, Almir Bekić, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Anel Hadžić, Izet Hajrović, Sead Kolašinac, Haris Duljević, Srđan Grahovac, Ibrahim Šehić, Edin Cocalić, Filip Arežina, Mario Vrančić, Haris Medunjanin, Milan Đurić i Rade Krunić.

Prvi trening je danas u 18:30 sati po japanskom računanju vremena (11:30 sati CET), a održat će se na stadionu Nagoya. Zvanični trening na stadionu Toyota pred utakmicu sa Danskom je sutra u 17:15 sati po japanskom računanju vremena (10:15 sati CET).

Prvi susret na turniru izabranici Mehmeda Baždarevića odigrat će u petak, 3. juna u 9:00 sati po centralnoevropskom vremenu, a protivnik je Danska.

klix.ba

Related posts