Zgodna sportašica se slomila: “Prijete mi jer na terenu nosim tajice”

AMERIČKA golferica Paige Spiranac veoma je popularna na društvenim mrežama, zahvaljujući svom dobrom izgledu, no to joj često radi problem u karijeri.

Nakon što je prošle godine dobila pozivnicu za prestižni Omega Dubai Ladies Masters, neke od natjecateljica komentirale su da je šansu dobila samo zbog svog izgleda i popularnosti na internetu. Osim suparnica na terenu, Paige ima problema i s internetskim trolovima, s čijim se uvredama jako teško nosi.

Na ovogodišnjem Omega Dubai Ladies Mastersu progovorila je o vrijeđanjima koje svakodnevno proživljava i rasplakala se.

“Ljudi napadaju i moje roditelje, obitelj i prijatelje i kažu mi da sam sramota za golf. Jako je teško što se svaki dan moram nositi s takvim komentarima”, rekla je Paige i zaplakala.

“Nosim se s depresijom jer se ponekad osjećam kao da nimalo ne vrijedim, što god da napravim nije dovoljno dobro. Nazivaju me promiskuitetnom, prijete mi, samo zato što volim nositi tajice na terenu, kažu da bi bolje bilo da me nema i da sam užasna golferica”, plakala je Paige i na kraju zaključila da je njezin najveći cilj pomoći drugima koji se nose sa cyber bullyingom.

Related posts