Zbog nje je Vincent Cassel zaboravio Monicu Bellucci

Bio je to magičan trenutak. Bilo smo na istom mjestu u isto vrijeme. Ne mogu otkriti detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfanje, ispričala je manekenka Tina Kunakey (21) za magazin Paris Match.

Kunakey je, kako tvrdi, od 2016. u vezi s 30 godina starijim francuskim glumcem Vincentom Casselom (51) kojeg je upoznala na Ibizi.

– Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i nogomet – ispričala je mlada Italijanka i tako objasnila kako to da nije znala da je njezin dečko Vincent poznati glumac. Tvrdi da je shvatila ko je kada su ih za vrijeme jednog izlaska okružili paparazzi. Par živi skupa u Rio de Janieru i najviše vole ići na surfanje na plažu Ipanema.

– Tina i moje kćeri su božanska, nestašna stvorenja bez kojih jednostavno ne mogu živjeti – pohvalio se Cassel nedavno njihovom fotografijom. Francuz je 14 godina bio u braku s glumicom Monicom Bellucci (53) s kojom ima kćeri Devu (13) i Leonie (7). Tina i Vincent često se hvale zajedničkim fotografijama i ne skrivaju ljubav, a često zajedno odlaze na odmore.

– Pariz je vrlo malen za one koji voli jedni druge poput nas s takvom velikom ljubavlju – istaknuo je glumac pokraj jedne fotografije s manekenkom.

Cassel ni Bellucci nikada nisu komentarisali razloge svog razvoda, ali je glumica svojevremenorekla kako je smiješno očekivati da joj muž bude vjeran ako su duže vrijeme razdvojeni.

– Francuska je teška, znate. To je jako agresivno mjesto, posebno Pariz – objasnio je Francuz kako to da se preselio u Rio de Janeiro. Cassel kaže da ga ljubav čini živim, a dok žene traže sigurnost, muškarci tragaju za avanturom.

– Postoji francuski izraz koji kaže: ‘Muškarci dok hodaju po svijetu imaju samo penis i nož’. Žene su zrelije i imaj dublji pristup životu. No muškarci su ‘sterilni’. Ne rađamo i čini se kao da samo moramo ići dalje – zaključio je glumac.

Related posts