Zabunom oženio vlastitu unuku, ali razvod ne dolazi u obzir

68-godišnjak s Floride doživio je dosta velik šok kada je tri mjeseca nakon vjenčanja otkrio da je oženio vlastitu unuku.

S 24-godišnjom suprugom je jedan dan odlučio prolistati albume sa starim fotografijama. Na fotkama su bile fotografije njegove djece iz prvog braka, među kojom je nesretna mladenka prepoznala svog oca, odnosno njegova najstarijeg sina.

Nakon što ga je prva žena ostavila, odvela je djecu i on ih nikada više nije uspio pronaći niti kontaktirati. U međuvremenu se ponovno oženio, ali i taj je brak završio razvodom te velikim financijskim krahom, prenosi Florida Sun Post.

2011. godine je osvojio nekoliko miliona dolara na lutriji pa se preselio i odlučio ponovno okušati sreću u ljubavi. Prijavio se u agenciju za pronalazak partnera starijim muškarcima. Tako je naletio na profil svoje sadašnje supruge, za koju nije ni slutio da mu je unuka.

“Osjećao sam se tako čudno kad sam je vidio. Kao neki deja vu, ali nisam mogao shvatiti zašto mi djeluje tako poznato”, ispričao je.

Ona također duže vrijeme nije bila u kontaktu sa svojom porodicmo. Kao tinejžerica je zatrudnjela zbog čega ju je otac, odnosno sin njezina supruga, izbacio iz kuće. Preselila se u Jacksonville gdje je radila kao egzotična plesačica. U agenciju za spajanje sa starijim muškarcima prijavila se da bi osigurala sebi i djetetu bolji život.

Njih dvoje su bili na nekoliko spojeva i tvrde da su odmah osjetili međusobnu privlačnost. Na Novu godinu je pala i prosidba, nakon čega su se brzo vjenčali.

“Kada sam vidjela svog tatu u albumu, samo sam osjećala očaj”, rekla je nesretna unuka. Ali, uprkos svemu, njih dvoje ne planiraju razvod.

“Iza sebe već imam dva propala braka i ne namjeravam pustiti da mi i treći propadne”, kaže 68-godišnjak, a njegova unuka/supruga se slaže: “Svaki par je po nečemu poseban. Naša veza je jaka i ovako nešto nije dovoljno da nas rastavi”, kaže ona.

Related posts