Viktorijini anđeli spremni za Pariz

Godišnja revija prestižnog brenda donjeg veša “Victoria’s Secret” svojevrsni je modni spektakl, za koji se Viktorijini anđeli pripremaju dugo i temeljno. Ove godine ljepotice će prošetati pistom u Parizu, koja je prvi put domaćin ovakvog događaja.

Doskora je lokacija glamoruznog događaja bila tajna, zbog straha od terorotističkog napada. Organizatori su se plašili da ranije saopće vrijeme i mjesto održavanja, jer bi teroristi tako imali vremena da isplaniraju eventualni napad.

Uz Kendall Jenner, Gigi Hadid, Alessandru Ambrosio, Joanu Smalls, Jasmine Tookes, Adrianu Lima, prava poslastica će biti i Bella Hadid, koja će se ove godine prvi put prošetati pistom.

– Kako bi što bolje izgledale, djevojke treniraju kao pravi atletičari, isto kao što se bokser priprema za meč – kazala je manekenka Bridget Macolm, dodajući kako vježbaju, spavaju i jedu posebnu hranu.

Zanimljivo je da će anđelica Jasmine Tookes nositi donji veš obložen dragim kamenjem u vrijednosti od tri miliona dolara. Sam grudnjak je napravljen od 9.000 komadića dragog kamenja, dijamanta, smaragda i 18-karatnog zlata.

Pored top modela, gledaoci će uživati i u nastupu Lady Gage, The Weeknda i Brune Marsa.

Related posts