UNITED TRIBUNS : Najpopularnija moto skupina koja okuplja najbolje svjetske sportaše

United Tribuns postoji već preko jednu deceniju. Najpopularnija moto skupina koja okuplja najbolje svjetske sportaše koji posjeduju i medalje sa svjetskih nastupa.

Tribuns je poznat po tom što se bavi i humanim radom. Svima je poznato da su za vrijeme poplava, osnivač te world president tribunsa, Boki i Nermin sa svojim momcima organizovali iz Njemačke par tona hrane i veću sumu novca za potrebe ugroženih. Tribuns guardians je dio tribunsa koji djeluje na teritoriji USK sa sjedištem u Bihaću čiji je president dugogodišnji član United tribunsa Fikro Boss Bosnić.

Pošto se odazivaju na svaku humanu akciju poslije Gospica nastavili su sa istim tempom i ovaj put svoj doprinos daju jednoj od najugroženijih porodica na kantonu .

kusba_14775178981549292449

Veliki ljudi sa još većim srcem. Mnogi kolektivi bi se trebali ugledati na ovu ekipu. Izuzetno nam je drago da su naša dva sugrađana članovi ove grupe koja trenutno u svijetu broji preko 30.000 aktivnih članova. Kako nam je njihov predsjednik rekao: Mi smo braća i stojimo uvijek na raspolaganju kad su hummanitarne akcije u pitanju TFFT.

inmedia.ba

Related posts