Ugledali se na Angelinu i Brada: Kim i Kanye više ne žive skupa

Reper i modni dizajner Kanye West hospitaliziran je nakon što je doživio nervni slom kao posljedicu iscrpljenosti i brojnih stresnih situacija kojima su on i njegova supruga Kim Kardashian bili izloženi u posljednje vrijeme.

Ipak, prema nekim izvještajima, svemu ovome možemo pridodati još jedan razlog, a to je pogrešna doza lijekova koju je Kanye prije odlaska u bolnicu uzeo.

Prema pisanju magazina TMZ, reper je duže vrijeme pio lijekove koji su mu pomagali da se lakše nosi s psihičkim problemima. Nakon pljačke u Parizu navodno je sam počeo prilagođavati dozu koju će uzeti, a upravo je to uzrokovalo slom nakon kojeg je 21. novembra odveden u bolnicu.

Sada, nakon devet dana u bolnici, Kanye je konačno izašao, ali nije se vratio Kim i njihovoj porodici, već živi u iznajmljenom stanu.

– Ovo je za njih bio pakao. Kanyeovo ponašanje uzelo je maha u njihovom braku, ali Kim osjeća olakšanje što prima pomoć koja mu je potrebna. Ona vjeruje da je to ono što je potrebno da ga spasi i pomogne braku – kazao je izvor blizak paru za US Weekly.

Isti izvor je dodao kako se Kim ponaša veoma zaštitnički i u ovom trenutku ne želi Kanyea u blizini djece.

Drugi izvor za People.com rekao kako se par “jako voli” i bez obzira na trenutnu razdvojenost, rade na tome da riješe Kanyeove, a samim time i bračne probleme.

/faktor.ba

Related posts