Ubrizgala silikone: Ima golemu stražnjicu i na njoj zarađuje…

Courtney Barnes iz Miamija jedna je od mnogih pomodnih djevojaka koje nisu mogle odoljeti trendu velikih guza. Prije šest godina dala je ubrizgati silikone u svoju stražnjicu u jednoj ilegalnoj klinici u SAD-u. Nakon prvog, postupak je ponovila još dva puta.

Kao kod mnogih takvih zahvata, gdje se ne poštuje medicinska procedura, često se događa da konačni rezultat nije u skladu sa željama klijentica. Courtney priznaje da je njena pozadina nešto veća nego je ona to očekivala, piše Sun.

– Bio je to rizik na koji sam u tom trenutku bila spremna pristati. Nisam sigurna što su mi ubrizgali – kaže Courtney koja je u to vrijeme bila studentica i radila kao plesačica.

– Priznajem, bila sam naivna. Nisam znala što stavljaju u moje tijelo, ali u to vrijeme mnoge žene u Floridi su išle na slične tretmane – kazala je.

Courtney srećom nije imala nikakvih zdravstvenih poteškoća zbog silikona. Vidjevši da privlači veliku pozornost, odlučila je unovčiti svoju golemu stražnjicu.

– Mnoge moje fotografije i snimke postale su viralne. Tada sam shvatila da je moja pozadina moj najbolji proizvod. Uspjeh se dogodio gotovo preko noći – kaže Courtney koja je napustila svoj posao u uredu i postala model.

Iako je zbog stražnjice postala slavna, samo na Instagramu ima 379.000 pratitelja, Courtney smatra kako je zbog nje mnogi ne shvaćaju ozbiljno.

– Moja karijera je zabavna, ali je ponekad teško sklopiti poslove. Imam dojam da kad imaš veliku stražnjicu ili grudi da te ljudi vide isključivo kao seksualni objekt, a ne kao osobu koja ima i mozak – kazala je.

Osim toga, brine ju i to što joj se pozadina počela opuštati i ne izgleda isto kao nakon ubrizgavanja silikona. Iako misli kako se to može riješiti kirurški, Courtney ipak neće opet pod nož. Trenutno je zadovoljno svojim izgledom, ali ne isključuje mogućnost da jednog dana ode na još koju korekciju.

24sata.hr

Related posts