Ubaci riječ referendum u naziv filma je novi hit na Twitteru

U četvrtak, 1. septembra u Beogradu je održan sastanak predsjednika i premijera Srbije te najviših zvaničnika iz Republike Srpske povodom najavljenog referenduma u bh. entitetu.

Tomsilav Nikolić i Aleksandar Vučić saopštili su po okončanju sastanka da neće pružiti podršku održavanju referenduma, ali rečeno je da neće ni uticati na promjenu političkih stavova političara iz Republike Srpske.

Budući da je referendum već duži vremenski period glavna tema u bh. javnosti, a jučer je u većini medija to bila glavna tema – tviteraši su dočekali svojih pet minuta.

Naime, na ovoj društvenoj mreži pojavila se interesantna akcija u koju su se uključili skoro svi utjecajni ali i oni manje utjecajni korisnici Twittera.

Pod #UbaciReferendumUNazivFilma možete pronaći ‘bezbroj’ kreativnih tvitova, gdje je cilj prost – ubaciti riječ referendum u bilo koji film i tako dobiti novi viralni hit.

Od “Šta je referendum bez brkova”, “Kad porastem biću referendum”, “Referendum u Zlatnoj dolini”, “Gone With the Referendum”, “Znam šta si radila prošlog referenduma”…kreativnih primjera je mali milion.

Mi vam ovim putem izdvajamo nekolicinu, a ostale potražite na ovoj društvenoj mreži pod pomenutim hashtagom.

Related posts