U Bosanskom Petrovcu otvoren Tržni centar „Bingo“

U Bosanskom Petrovcu u objektu bivšeg proizvodnog pogona „Novitet“ simboličnim presijecanjem vrpce u prisustvu predstavnika Općine Bosanski Petrovac i brojnih građana svečano je jučer otvoren tržni-centar „Bingo“. Ovo je stotinu sedamdeset deveta poslovnica ove trgovačke kompanije smještena na površini od šest hiljada kvadratnih metara u kojoj je posao dobilo pedeset novih radnika.

I do 100 zaposlenih

Simboličnim presijecanjem vrpce novootvorenu poslovnicu trgovačkog lanca „Bingo“ u Bosanskom Petrovcu svečano su na upotrebu predali Edin Ibrahimović, izvršni direktor kompanije „Bingo“ za biznis-operacije i Zlatko Hujić, načelnik općine Bosanski Petrovac. Istaknuto je kako je otvorenje ovog trgovačkog objekta izuzetno značajan događaj jer je zahvaljujući ovoj investiciji Bosanski Petrovac dobio pedeset radnih mjesta i novih radnika čijim je porodicama osigurana egzistencija. -Iznimno smo ponosni što smo ponovno u Krajini. Nije prvi put, već imamo iskustva s kupcima, kupci s nama i ovo je jedna mala općina koja nas je zaista trebala i vidimo to i po samoj posjeti. Pedeset novih uposlenika u našem centru i pedeset novih radnih mjesta na šest hiljada metara kvadratnih. Nismo sami ovdje. U narednom periodu „Alma-Ras“ će otvoriti svoj proizvodni pogon tako da će ovdje zaista ova sredina malo oživjeti, kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac Marketing-službe trgovačke kompanije „Bingo“ Tuzla. Ni načelnik Općine Zlatko Hujić nije krio svoje zadovoljstvo otvorenjem ovoga objekta i zapošljavanjem pedeset radnika, njegovih sugrađana. -Bosanski Petrovac je odavno zaslužio jedan ovakav lijep i moderan trgovački centar kojeg godinama nije imao. Kada se ovdje otvori proizvodni pogon „Alma-Ras“ imat ćemo stotinu zaposlenih a bit će to odmah poslije izbora. Zaposlit će se pedesetak radnika. Jednog čovjeka kad zaposlite to je fino a kamoli stotinjak ljudi, kaže Zlatko Hujić, načelnik Općine Bosanski Petrovac.

Sve na jednom mjestu

Zadovoljstvo bogatom ponudom artikala nisu krili ni građani. –Super je. Kako neću biti zadovoljna kad sve imamo na jednom mjestu. Ovo nikad nismo imali. Zadovoljni smo ponudom jer nam je sve na jednom mjestu. Cijene su povoljne, kako kome. Odlična je vijest da je zaposleno pedeset naših sugrađana, kazale su nam dvije zadovoljne Petrovčanke, kupci u novootvorenom trgovačkom centru „Bingo“. Hiper-market „Bingo“ je površine dvije i po hiljade kvadratnih metara a asortiman zadovoljava sve potrebe jednog domaćinstva. U ponudi je namještaj i bijela tehnika a osim širokog asortimana prehrane, hemije i kozmetike, u super-ponudi imaju i tekstil. Na dan otvorenja „Bingo“ je za svoje kupce“ pripremio različite pogodnosti, akcijsku ponudu te poklon-pakete, promocije i degustacije sa svojim poslovnim partnerima u kojima su zaista mogli uživati brojni kupci. Kompanija „Bingo“ početkom novembra otvara svoj najveći trgovački centar u Tuzli na četrdeset hiljada kvadratnih metara „Bingo-city centar“ koji će svojom ponudom oduševiti cijelu Bosnu i Hercegovinu.- piše reprezent.ba

Related posts