Tunirani Mercedes S-Klasa Coupe s manje elegancije i mnogo više agresivnosti

Tuner Prior Design se pobrinuo da Mercedesova S-Klasa ne bude samo elegantni automobil te mu je svojom magijom dala mnogo više agresivnosti.

Radi se o potpunoj transformaciji u kojoj je S-Klasa Coupe dobila široki body kit napravljen od mješavine fiberglasa i Durafleca. “Mekane” i elegantne linije su nestale, a automobil sada ima šire prednje i stražnje blatobrane, mišićavije branike s dodatnim lip spojlerima koji coupeu daju izraziti sportski izgled.

Iz Prior Designa su rekli da ovakav Mercedes S-Klasa Coupe šalje jasnu poruku o tome ko je šef na ulicama i autoputu.

Automobil je nazad širi za 20, a naprijed za 12 cm od standardne S-Klase Coupe, a sportski izgled upotpunjuje i veliki stražnji spojler. Dobio je i H&R suspenziju, spušten je i posjeduje 22-inčne naplatke s gumama dimenzija 265/30 naprijed i 315/25 naprijed. Opciono je moguće dobiti 23-inčne naplatke.

Dio paketa opreme su novi pragovi i dvodjelni difuzor te četiri završetka izduvnog sistema napravljenog od nehrđajućeg čelika.

Fotografije unutrašnjosti automobila nisu objavljene, no, Prior Design nudi brojne opcije kojima ispunjava sve želje kupaca. Modifikacije nisu dostupne samo za S-Klasu Coupe, nego i za druge Mercedesove modele. Fotografije unutrašnjosti koje možete pronaći u galeriji pripadaju AMG GT-u te su primjer onoga što tuner može ponuditi kupcima.

/klix.ba

Related posts