Torcida sprema prekid utakmice Kosovo – Hrvatska?

Dan pred utakmicu između Kosova i Hrvatske u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, pojavile su se glasine o mogućim navijačkim neredima.

Navodi se da Torcida sprema akciju prekida utakmice u Skadru, a i osoba zadužena za sigurnost HNS-a, Miroslav Marković, je potvrdio ove vijesti.

“Nisu to glasine, nego informacije koje skupljamo s raznih strana, operativnim radom i iz drugih izvora. Pa kad se potvrde s više mjesta šaljemo ih organizatorima. Imamo svakakvih informacija za Albaniju i Finsku, što su spinovi, a što istina tek će se vidjeti”, rekao je Marković ja jutarnji.hr, pa nastavio:

“Ne bismo izlazili s detaljima van da ne ugrozimo rad policije, ako svako odradi posao bit će sve u redu. Mi smo za hrvatske sektore putem vaučera prodali svih 800 ulaznica, nešto manje za Finsku. Dakle, postoji informacija da neko planira napraviti nerede. Koliko je ozbiljna ne mogu sada reći, mi niti jednoj ne pristupamo olako. Suradnja s policijom je izvrsna. Za osiguranje se brinu i albanska i kosovska policija, svaki incident bi trebao biti sveden na minimum.”

Related posts