Šta to sprema Sanjanka Dževada Keranović?

Bosanka s trenutnom adresom u Americi, atraktivna pjevačica Dževada Keranović uskoro će poštovaocima svog rada predstaviti nešto novo. Nakon uspješnog singla „Bio si pogrešan“ kojeg je posvetila svim damama, Keranović je odlučila pokrenuti saradnju s našim poznatim muzičarom Akom Hukelićem.

– Sve smo mi nekada imale nekog pogrešnog. Tako da sam singl „Bio si pogrešan“ posvetila svim damama. Svaka priča u biti ima svoj početak i svoj kraj. Uskoro pripremamo nešto novo. Naime, u saradnji s Almirom Akom Hukelićem pripremam novi projekat. Naime, Aka mi je uradio aranžman za predivnu Šantićevu poeziju „Što te nema“. Znam da su mnogi već interpretirali ove divne stihove, no Aka je ovaj put uradio specijalan aranžman i jedva čekam da sve to prezentiramo publici. Radimo i na spotu. Sve u svemu baš sam uzbuđenja– kazala je Keranović.

Dževada nam je otkrila da joj se sviđaju singlovi kantautora Al'Dina, te da njegove pjesme često interpretira na svojim nastupima.

– Poštujem rad poznatog kantautora Al'Dina. Na svakom svom nastupu otpjevam i neku njegovu pjesmu. Dopada mi se i voljela bih da mi u narednom periodu uradi pjesmu, o čemu smo i razgovarali, ali o tom po tom. Nadam se uspješnoj saradnji – završava pjevačica.

Related posts