Seks simbol bivše Jugoslavije i danas izgleda fantastično

Ana Sasso bivša je Miss Jugoslavije koja se proslavila nakon što se 1983. godine pojavila u reklami za bezalkoholno piće Pipi koju je snimala u mokroj majici.

Iako danas ima 52. godine besprijekornom linijom i dalje mami uzdahe. Nakon što je tokom vikenda na Facebooku objavila fotografiju u bikiniju komplimenti njezinih prijateljica samo su se nizali jedan za drugim.

14292453_1170998089590186_2214157254457631346_n

“Komad i pol, što drugo reći”, “Pipi, zauvijek i svuda”, “Nikad bolja”, “Netko stari kao cipela, a netko kao zlato. Ti Ana kao najsjajnije zlato”, “Ostala si uvijek ista”, “Uvijek najbolja”, samo su neki od njih.

A za to što i danas izgleda fantastično zaslužni su redoni treninzi. Ana vježba tri puta sedmično po dva sata, ali hrane se ne odriče. Ana je dobivala razne ponude iz inostranstva, kao i ulogu u filmu gdje se trebala skinuti u toples.

“S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom”, izjavila je Ana u jednom intervjuu za Gloriju.

Related posts