Ruše Univerzitet u korist privatnog Fakulteta?

Ne mogu da vjerujem da USN portal nastavlja da ruši Univerzitet u Bihaću dok istovremeno reklamira privatni fakultet Admira Hadžipašića, šta taj Meša misli da smo svi budale. Pa njima je u interesu da nema Univerziteta, pa su opet objavili kako (Na spisku 194 najcitiranija bh. naučnika samo jedan sa Univerziteta u Bihaću) iako je to laž.  Evo šaljem dokaze za sebe, a pouzdano znam da je i kolega Krabegović jako mnogo citiran, zatim i kolegica Vildana, kolega Džanić itd. I već sam poslao taj demant i neće da ga objave, a i vi ste preuzeli od njih i dužni ste objaviti demant- naveo nam je profesor Genc Trnavci i njegov demant objavljujemo u cijelosti:

Predmet: https://scholar.google.com/citations?user=s6mZQekAAAAJ&hl=en
Prima: “redakcijaUSN” <redakcija@usn.ba>
Skrivena kopija:

Poštovanje kolege sa usn.ba,

Pošto ste objavili informaciju vezano za citiranost našeg nastavnog osloblja, dostavljam Vam samo dio podataka vezano za moju vidljivost u globalnom akademskom prostoru. Mislim da ima još takvih kolega. Stoga smatram da je informacija koju ste iznijeli u javnost nepotpuna i neprovjerena. Molim Vas objavite ovo pismo kao demanti.

S poštovanjem,

Prof. dr. Genc Trnavci
School of Law
University of Bihać

 

Genc Trnavci
Professor of Law, University of Bihać, ad hoc judge before the ECHR
Verified email at pravnifakultet.ba – Homepage
Citation indices All Since 2011
Citations 50 22
h-index 3 3
i10-index 1 1
200820092010201120122013201420152016
Dates and citation counts are estimated and are determined automatically by a computer program.

NA SPISKU 194 NAJCITIRANIJA BH. NAUČNIKA SAMO JEDAN SA UNIVERZITETA U BIHAĆU

Španska istraživačka grupa Cybermetrics Lab koja pripada Consejo Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC), najvećem javnom istraživačkom tijelu Španije, obavila je rangiranje…

Related posts