River Dock: Nova turistička atrakcija u Bosni i Hercegovini

Prev1 of 2Next
Koristi strelice za pregled galerije

Ukoliko postoji lokacija na kojoj se mogu doživjeti i osjetiti čari Bihaća i Une i sve ono što je o krajiškoj krasotici ispričano i opisano, onda je zasigurno River Dock. Ukusi domaće kuhinje, i to ne bilo gdje, već na lađi dok plovite rijekom Unom, definitivno je ono što će zadovoljiti apetite svih ljubitelja prirode i prelijepih krajolika.

Prirodna idila, bajkoviti prizori i Una u najljepšem izdanju – dostupno i omogućeno na samo jednom mjestu: River Dock. Turistička destinacija koja podrazumijeva jedinstvenu ponudu: restoran sa preko 200 sjedećih mjesta koji nudi autohtonu i tradicionalnu bosansku kuhinju.

Međutim, ono što River Dock razlikuje i čini posebnom atrakcijom od trenutne ponude u našoj zemlji jeste da ukusnu hranu i piće možete degustirati u samom restoranu, u hladovini bašte, ali i ploveći Unom na lađi dok posmatrate desetak prirodnih slapova i krajolike koji će vas očarati svojom ljepotom.

Svako ko je bio i vidio, već drugome priča – navode iz River Docka. Na lađama su već putovali turisti iz Kine, Japana, Holandije, Švedske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, brojni arapski turisti i svi su ostali oduševljeni. A gosti su, kažu, najbolja reklama.

Putujući lađom, u Uni imate priliku vidjeti i lipljena, jednu od najelegantnijih i najljepših slatkovodnih riba, koja živi samo u brzim, čistim i hladnim potocima ili rijekama.

U River Docku usluga je na nivou, cijene pristupačne, a osoblje ljubazno. Za sve ostalo pobrinula se majka priroda.

Potrebno je doći i vidjeti, jer fotografije prenose samo dio ambijenta i atmosfere.
Restoran se nalazi u mjestu Ripač, udaljen svega pet kilometara od centra Bihaća, na magistralnom putu prema Sarajevu.

160609072.1_xl 160609072.4_xxl 160609072.5_xxl

Prev1 of 2Next
Koristi strelice za pregled galerije

Related posts