Prva gola dama Amerike

Nova prva dama Amerike je Melania Trump, rođena kao Melanija Knavs 26. aprila 1970. godine.

Melania je 1996. godine došla u Njujork i počela da gradi svoju manekensku karijeru. Uslijedilo je poznanstvo sa Donaldom Trumpom. Vjeridba je pala 2004. godine, a Melanijini prijatelji iz djetinjstva iz Slovenije kažu da su oni savršeni jedno za drugo.

– Kada sam vidjela njenog muža, primjetila sam da je prilično sličan njenom ocu. Ima i fizičkih, ali i psihičkih sličnosti, jer su obojica radoholičari. Verujem da joj je on srodna duša – rekla je svojevremeno njena prijateljica iz djetinjstva, Mirjana Jelančič.

Par ima sina Barona, rođenog 2006. godine, a Donald iz prethodnih brakova ima sinove Donalda i Erika, i kćerke Ivanku i Tifani.

Predsjednička kampanja u kojoj je sada pobjedu odnio Donald Trump bila je puna skandala, a dva se odnose na samu Melaniu. Prvi se dogodio kada je otkriveno da je plagirala govor Michelle Obame, a drugi kada su američki mediji objavili njene golišave fotografije, zbog čega je dobila nadimak “Prva gola dama”.

Melania je nedanvno izjavila da planira da vrati stil Jackie Kennedy u Bijelu kuću, iako se mora priznati da su im ukusi sasvim različiti, kao i da će se ponašati “tradicionalno” i podržavati svog supruga.

A, dok svoje najave ne počne pretvarati u djela pogledajte u kakvim se sve izadnjima fotografisala prva dama Amerike…

Related posts